Grad

Poslanik Šarčević: Puna podrška Polovini nakon anonimnih napada

03-06-2019 16:28

Saopštenje pokrajinskog poslanika Nemanje Šarčevića prenosimo u celosti:

Nakon "novih" objava na račun Vladimira Polovine, poverenika Narodne stranke u Subotici, osetio sam potrebu da i ja nešto kažem na ovu temu. Sagledavajući političku scenu u Srbiji, smatram da pojava Vladimira Polovine predstavlja istinsko otelotvorenje razbijanja šablona i kako bavljenje politikom mora da izgleda.

Do pre koju godinu zaista sam se osećao usamljenim u opozicionom delovanju u Subotici. Na sreću građane Subotice i naravno moju, tu učmalu političku atmosferu svojim pojavljivanjem razbio je upravo Vladimir Polovina koji shvata da samo ličnim angažmanom može da pomeri granice bavljenja politikom u vrlo teškoj situaciji za naš grad.

Problemi sa kojima se suočavamo nisu samo Bogdan Laban, kao gradonačelnik kog najveći deo javnosti povezuje sa korupcijom, nepotizmom i kriminalom, ni njegov najodaniji pratilac iz senke, Saša Vučinić iz Demokratske stranke, koji se zajedno neće lako odreći privilegija koje su sebi stvorili lošim bavljenjem politikom, a koje, na žalost, najviše koštaju naše sugrađane, nego posledice takve vladavine koje ćemo tek osetiti kada, sad već izvesno, posle sledećih izbora Laban, Vučinić i njima slični pripadnici subotičke hobotnice odu sa vlasti.

U ovom trenutku, u Skupštini AP Vojvodine sam jedina opozicija iz Subotice. U Subotici, to je Vladimir Polovina sa Narodnom strankom. On je jedini realan vizionar u našem gradu. Za naše dalje zajedničko delovanje, u nameri da menjamo loše šablone, važno je da zajedno istrajemo u borbi za bolje subotičko sutra.

Dajem punu podršku Vladimiru Polovini za učinjeno i za sve što planira da uradi u narednom periodu, nakon gnusnih anonimnih napada koje je doživeo ovog vikenda.