Grad

Predstavnici SNS-a u Banatskoj, pojavile se i televizijske ekipe

10-09-2019 11:35

Kako Slobodna Subotica saznaje, danas su stanovnike Banatske i okolnih ulica, koje su često izložene poplavama usled obilnih kiša, posetili predstavnici Gradskog odbora SNS-a na čelu sa Stevanom Bakićem, Mesne zajednice Gat i predstavnici JKP "Vodovod i kanalizacija".

Za razliku od prošlog puta, kada su najbliži gradonačelnikovi saradnici meštanima Banatske poručili da mogu da prodaju svoje kuće ako im se ne dopada njihov odgovor da novca za rešavanje problema nema, Stevan Bakić je pred meštanima za nečinjenje po ovom pitanju optužio direktora Vodovoda Đerđa Šugara.

- Pitao ga je pred nama šta je Vodovod učinio nakon poplava od 18. juna, na šta je ovaj, vidno nervozan, odgovorio da nema novca za rešavanje problema. Bio je uznemiren što ga Bakić za rešavanje problema pita pred nama. Mi ne bismo da ulazimo u njihove odnose, važno je da se, zahvaljujući objavama na Slobodnoj Subotici, naš problem pomerio sa mrtve tačke i da su nam isporučena konkretna obećanja. Očekujemo da naše predstavnike danas primi predsednik Skupštine grada Subotice Tivadar Bunford, a sa godišnjeg odmora nam se javila i Zagorka Panić, gradska menadžerka. Saopšteno nam je da postoji kratkoročno rešenje našeg problema. navodno će biti instalirane neke pumpe, a Bakić nam je čvrsto obećao i dugoročno rešenje - kaže jedan od meštana iz Banatske ulice koji dodaje da su se danas u ulici pojavile i prve ekipe lokalnih televizija koje do sada ovaj problem nije zanimao.