Grad

Sergej Trifunović: Autori bojkota nisu znali šta da rade sa njim

20-05-2020 21:43

Maskom i rukavicom štitite svoje zdravlje, a olovkom svoje dostojanstvo i pravo na izbor, izjavio je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je ispred sedišta stranke sa aktivistima prikupljao potpise za učešće na izborima 21. juna, prenosi Fonet.

Trifunović je ukazao i da je predsednik Srbije Aleksamdar Vučić raspisao izbore na dan kada je bilo 93 novoinficiranih od koronavirusa i četvoro umrlih, ocenjujući to kao "krajnje neodgovorno".

Govoreći o promeni stava o učešću na izborima, Trifunović je rekao da je ušao u celu priču kako bi dao legitimitet opoziciji - "hajmo svi zajedno, neću da budem Saša Radulović".

Na pitanje šta radimo u bojkotu, ni sami autori nisu imali nikakv odgovor i to me je užasnulo, rekao je Trifunović i ponovio da osim lepljenja nekih nalepnica i poruka na internetu nije bilo ničega.

Trifunović je rekao da nije bilo odgovora ni šta raditi posle pandemije, što ga je užasnulo.

Rekao sam - nisam ušao da sedim, već da se borim i rekao sam idemo na najgore moguće izbore, u najgori svinjac, jer se u bojkotu neće stići nikuda, rekao je Trifunović.

Neće doći nindža kornjace da nas spasu, već treba da se borimo, bukamo, a ne skršenih ruku da sedimi u špajzu. Može samo tegla ajvara da nam padne na glavu, konstatovao je on.