Uzbunjivač

Dokle sa nemarom nadležnih?

02-02-2019 12:12

Poštovana redakcijo,

Voleo bih da ukažem na nemar nadležnih iz komunalnih preduzeća. Od prošle godine, kada je bilo ono veliko nevreme, kada su obarana stabla i leteli krovovi, ostao je panj izvaljen posle seče stabla koje je nevreme izvrnulo i samim tim oštetilo stazu koja se tu nalazila, ispred pošte u Teslnom naselju.

Na Subotica.com sam slao slike prvi put u rubriku "Pištaljka". Nisu objavili to na stranici, ali su reagovali iz komunalnog i isčupali panj, a trotoar ostavili rasturen.

Od 26. jula 2018. godine sve to tako nesanirano stoji. Voleo bih da dodam još da u samom centru grada, ispred "Patrije", na uglu ulica Đure Đakovića i Maksima Gorkog, na biciklističkoj stazi postoji toliki krater koji je nastao urušavanjem dela gde su nedavno raskopavali i krpili. Očigledno je da dok neko ne nastrada neće da poprave ili čitava stvar nije u ničijoj nadležnosti.

Ovaj imejl pišem skroz ogorčen na celu situaciju u našem gradu. Žao mi je što se briga ne vodi i što polako počinjemo da se navikavamo na prljave ulice i ovakve varvarske radove, što se tiče rovarenja po gradu i neadekvatnog saniranja tih rovova.

U prilogu vam šaljem slike pre i posle reagovanja komunalne službe. Volim to što ste toliko nezavisni od svih i što ste u službi nas građana.

Hvala vam u svakom slučaju i tu smo uz vas, ima nas koji cenimo i poštujemo svako vaše zalaganje za bolje sutra.

Ime i prezime poznato redakciji