Grad

Plakete za podršku Drugom subotičkom polumaratonu

12-02-2019 10:26

Svi koji su bili uključeni u organizaciju Drugog subotičkog polumaratona dobili su juče u Gradskoj kući plakete, objavio je zvanični sajt Gradske kuće Subotica.rs.

– Prvi i drugi subotički polumaraton u potpunosti su ispunili naša očekivanja i pokazali da kombinacija sporta i secesije može da bude veoma uspešna i zanimljiva. Subotička lokalna samouprava podržava ovu sportsku manifestaciju u kojoj se broj učesnika iz zemlje i inostranstva povećava, koja promoviše zdrav način života i podstiče rekreativni sport i razvoj turističkog potencijala Subotice – izjavila je zamenik gradonačelnika Timea Horvat na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće.

Odbojkaš Đula Mešter, promoter Drugog subotičkog polumaratona, najavio je da ove godine namerava da bude učesnik.  

– Zahvaljujem se organizatorima što su me pozvali da učestvujem na ovoj sjajnoj manifestaciji koja okuplja sportiste iz Srbije, regiona i drugih evropskih zemalja. Želeo bih da istrčim jednu od trka na 3. Subotičkom polumaratonu, najverovatnije onu na pet kilometara, i u skladu sa tom mojom namerom već sam krenuo sa pripremama – rekao je Mešter.