Grad

Laban obišao Trokadero

13-03-2019 13:57

Gradonačelnik Subotice dr Bogdan Laban, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević, tehnički direktor PU „Naša radost“ Veljko Vojnić i predsednik Skupštine Mesne zajednice Aleksandrovo Nikola Milićević, obišli su juče obnovljene prostorije objekta Trokadero u kojima su vrtić „Pčelica“ i kancelarija mesne zajednice, objavio je zvanični sajt Gradske kuće Subotica.rs.

Laban je naveo da je za sanaciju i rekonstrukciju objekta Trokadero ove godine iz budžeta grada Subotice izdvojeno 6,5 miliona dinara.

– U okviru objekta otvoren je novi vrtić 'Pčelica' u kome su smeštene tri vaspitno-obrazovne grupe celodnevnog boravka dece jaslenog uzrasta od jedne do tri godine. Pohvalio bih rukovodstvo Mesne zajednice ’Aleksandrovo’, kao i sve one koji su doprineli da projekat realizujemo u rekordnom roku i saniramo ovaj objekat – istakao je Laban.

On je naglasio da je na području Mesne zajednice Aleksandrovo tokom protekle dve godine investirano više od 45 miliona dinara u saobraćajnu i sportsku infrastrukturu i da je u rekonstrukciju decenijama problematične Tolminske ulice uloženo oko 33 miliona dinara.

 

Foto: Subotica.rs